Text Size

Back to Vinyl brengt 3.000 euro op voor KiKa

Cheque overhandiging KIKA sitetb.jpg

 

Alblasserdam – De op 11 oktober gehouden Back to Vinyl in cultureel centrum Landvast te Alblasserdam heeft 3.000 euro opgebracht voor KiKa, Kinderen Kankervrij.

 

Landvast heeft zijn eerste grote feest erop zitten. Hans Laheij en zijn medewerk(st)ers blikken tevreden terug op de bruisende avond, waar enige honderden bezoekers van de gelegenheid gebruik maakten om het pand te verkennen. Maar zodra dat was gebeurd stortten zij zich in het feestgedruis, dat zowel boven nabij de bar – het Classic Rock Café – als beneden in de tot Harbour Disco Party omgedoopte grote zaal plaatsvond. Jong en oud leefden zich uit op de muziek gedraaid door Ben Bochanen en Lykele Bokhorst in het Classic Rock Café en Peter Plaisier en Ariejan Boon vermaakten de discogangers met de krakers (soms ook letterlijk) van toen. De lasershow van Michel Povée was het toefje slagroom op de rijk gevulde taart. Alle bezoekers gingen tevreden huiswaarts met maar één vraag: “Wanneer is de volgende?”

Naast het organiseren van een geslaagd feest probeerde het Back to Vinyl team in samenwerking met een aantal werknemers van Coneco geld in te zamelen voor Kika, Kinderen Kankervrij. Afgelopen week konden de plussen en minnen van inkomsten en uitgaven onder elkaar gezet worden en bleef er voor KiKa een schitterend bedrag over van 3.000 euro.

En dan nog het antwoord op de prangende vraag van de bezoekers: op 11 april 2009 wordt de volgende Back to Vinyl gehouden.